Від блокноту до програми Integrica,– досвід приватних майстрів

0
Поширити

Бути приватним майстром у б’юті сфері – це взяти повну відповідальність на розвиток справи у свої руки. Тут ви і майстер, і бухгалтер, і адміністратор, і навіть закупівельник. Скільки ж це процесів потрібно тримати у голові? 

На щастя, сьогодні більшість із них можна повністю автоматизувати. Програми CRM допомагають не лише салонам краси та студіям, але й приватним майстрам, які зможуть викинути з голови більшість організаційних моментів та сконцентруватись на творчості та професійному зростанні.

Часто майстри, які працюють самі на себе, думають, що впораються з усіма процесами самотужки. Це можливо, проте не обов’язково. Програма Integrica стане помічником для всіх, хто вже плутався у записах чи виставляв неправильні ціни послуг, втрачаючи заслужений прибуток.

Досвід ваших колег може більш наглядно продемонструвати переваги використання Integrica та зруйнувати усі страхи та стереотипи для самозайнятих спеціалістів. Тож, ми поспілкувались з нашою клієнткою Марією Васьків, яка вже 5 років робить зачіски будь-якої складності як приватний майстер.

“Я зрозуміла, що не знаю точної собівартості своїх послуг і які прибутки від них маю” – ділиться своєю історією Марія.

приватний майстер Марія

Свою б’юті-професію я поєднувала з роботою в офісі. Тоді я думала, що б’юті-сфера приносить мені менший дохід, ніж основна робота. Коли почала рахувати і переводити в погодинному еквіваленті, побачила що це зовсім не так.

З того моменту я почала фіксувати і вираховувати прибутки за допомогою Google-документів та Google-таблиць, але виходила якась каша, яка не давала повної картини. Тож після двох років роботи я зрозуміла, що мені необхідна спеціальна програма.

Потрібно було систематизувати клієнтську базу і вести її в одному місці, а не в різних месенджерах.


Я хотіла фіксувати за кожним клієнтом: скільки він оплатив за послугу, адресу проживання, які у клієнта є знижки та бонуси.


В якийсь момент для мене критичним стала необхідність чітко вираховувати собівартість послуги. Я зрозуміла, що не знаю точної собівартості своїх послуг і які прибутки від них маю. Люди, що зайняті у сфері б’юті, – це більшою мірою творчі люди, тож відсутність інструментів, які б робили автоматично всі ці підрахунки, часто заважає побачити реальну картину прибутків.

Розібратись у функціоналі Integrica я змогла швидко, адже програма проста та інтуїтивно-зрозуміла. В мене повна адаптація зайняла близько двох тижнів, бо я маю дуже багато витратних матеріалів, які потрібно було зважити, порахувати і потім занести в базу: стрічки, бусинки, ниточки, лаки, спреї і тому подібне.

Я завжди всім рекомендую Integrica, – це спрощує життя майстра і дуже економить час. Я дуже рада, що знайшла для себе цю програму.

Схожі пости