Спочатку етика – потім вже естетика

0
Поширити

Косметика без жорстокості тепер не просто тренд, а ще й вимога українського законодавства — віднедавна засоби, що виготовляються у нашій країні, заборонено випробовувати на тваринах. В Європейському союзі заборонено навіть продавати таку косметику. Тому за останні роки вибір гуманних засобів значно виріс — це вже не короткий перелік, а сотні якісних брендів. Впізнати їх легко за наліпкою з кроликом. Ось наприклад:


🐰Kevin.Murphy — для догляду за волоссям. Австралійський бренд не експлуатує тварин, турбується про екологію, виглядає естетично, це вже не кажучи про ефективність продуктів. Його обирають, наприклад, такі великі мережі, як Pied-de-poule та Backstage.

🐰Biologique recherche — для тіла. Люксовий французький бренд доглядової косметики принципово проти тестування на тваринах. Він є на полицях салону Kika-style.

🐰Bio sculpture — для нігтів. Компанія спеціалізується на лаках. Палітра дуже широка, багато доглядових засобів, усе етично. Бренд обирає, зокрема, київський салон Say No Mo, що один із небагатьох позиціонує себе як цілком вільний від неетичних засобів.


До речі щодо позиціонування. На сьогодні небагато українських салонів розповідає про свій вибір користуватися лише етичною косметикою. А даремно. Адже це не лише стане чесною конкурентною перевагою, а й приверне увагу до проблеми.

Схожі пости